CAPSIPLAST – PAPRIKA KAPSZAICIN BŐRMELEGÍTŐ TAPASZ – 4DB

545 Ft

Leírás

CAPSIPLAST – PAPRIKA KAPSZAICIN BŐRMELEGÍTŐ TAPASZ

Paprika kivonattal és gyógynövény kivonatokkal az izmok, a végtagok felfrissítésére, az ízületek: a térd, a boka, a váll, és a derék bőrének felmelegítésére. A tapasz alkalmazható izomláz, izomfáradtság és az izmok túlterhelése esetén is, valamint sportolás után, az ízületek fáradtsága esetén. Alkalmazható továbbá a narancsbőr tüneteinek enyhítésére a fenék, a comb, a felkar területein.

 

Felhasználási javaslat: Bontsa ki az aromazáró csomagolást, távolítsa el a védőfóliát a tapaszról, és helyezze fel a megtisztított, száraz bőrfelületre. Használja naponta egyszer, 12 órán keresztül. A paprikából származó kapszaicin nevű hatóanyagnak köszönhetően a kezelt bőrfelület természetes módon átmelegszik.

Ingredients: ZINC OXIDE, RUBBER LATEX, COLOPHONIUM, PARAFFIN, LANOLIN, CAPSICUM FRUTESCENS, TOCOPHERYL ACETATE, CAMPHOR, MENTHA PIPERITA OIL.

 

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Bármely összetevőre való allergiás érzékenység esetén ne alkalmazza! Csak ép, sérülésmentes bőrfelületen használható. Kerülje a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést, használat után mosson kezet. Várandós és szoptatós kismamák számára nem ajánlott.