Dr. Chen Yang Chi méregtelenítő talptapasz 10db

3300 Ft

Leírás

A méregtelenítő talptapasz különleges gyógynövény-összetételének köszönhetően segíti a méreganyagok kiürítését a szervezetből.

A Yang chi tapasz eredményessége látványos: este felhelyezve, reggelre megtelítődik a szervezetünkből kivont méreganyagokkal és elfeketül. Eljárásmódja hasonlít az akupunktúrához, azonban itt a gyógynövénykeverék stimulálja az akupontokat, elősegítve a Yin és a Yang egyensúlyát. Minden szervünk stimulálható a talpon keresztül, hiszen az a reflexológiai központ. Amennyiben tudjuk, hogy melyik szervünket akarjuk méregteleníteni, úgy az ahhoz legközelebb eső testrészre is felhelyezhetjük a tapaszt. A dobozban található mellékleten ábrázoljuk a talphoz kapcsolt különböző szervek elhelyezkedési területét.

Alkalmazása: napi 1 tapasz felhelyezése ajánlott. Kúraszerű alkalmazása esetén 30 napos használat javasolt, majd két napos szünet után – szükség esetén – a tünetmentes állapotig folytatni lehet.

Összetevők: természetes, folyékony bambusz-esszencia, természetes ásványi anyagok, turmalin, eleuthero-ginseng, mikroelemek, L-karnitin, chitosan, C- és E-vitamin.

Kiszerelés: 10 db tapasz

Összetevők: Természetes, folyékony bambusz-esszencia, természetes ásványi anyagok, turmalin, Eleuthero-ginseng, mikroelemek, L-Karnitin, chitosan, C- és E-vitamin

Felhasználási javaslat: Helyezzen fel minden este 1-1 tapaszt a talpaira, reggelre megtelik a szervezetünkből kivont méreganyagokkal, és elfeketedik.

Kiszerelés: 10 db tapasz