Akció!

Mikroréz kolloid lapos üvegben

2500 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Mikroréz kolloid lapos üvegben 250 ml

A réz esszenciális mikro-tápanyag, amely szükséges a szervezetünkben a vörösvértest képzéshez, az RNS szintézishez, a fehérje anyagcseréhez, a haj és a bőr színéhez, és az egészséges idegekhez. Fontos szerepe még, hogy segíti a csontképződést (a réz segíti elő a kalcium és foszfor beépülését a csontokba), nélkülözhetetlen a gyógyulási folyamatokhoz, a sejtek energiatermeléséhez és az íz érzékeléshez.

Hiánya a vér káros koleszterinszintjének növekedéséhez vezet, ami az egyik tényező, amely felelős a szívkoszorúér betegségek és az agyvérzés kialakulásáért.  Segít karban tartani a szív és a vérerek kötőszöveteit.

Ha nincs elegendő réz a szervezetben akkor – folyamatos bevitel esetén – sem képes feltöltődni a szervezet az alábbi anyagokkal: C-vitamin, D-vitamin, vas, foszfor, kalcium.

A kolloid réz a visszeres láb állapotát is javítja közvetlenül a bőrre kenve. Hatékonynak találták az artériák és vénák tisztítására, és a keringési rendszer serkentésére.

Tárolása: Sötét hűvös helyen, de nem a hűtőszekrényben. Elektromágneses sugárzástól (mikrohullámú sütő, televízió, mobiltelefon, stb.) távol. Megfelelő tárolás esetén akár több évet is eláll. Szavatossági idő 2 év.