Schüssler No.3 krém-200ml

9974 Ft

Leírás

A Ferrum Phosporicum Schüssler só kiegészítő terápiájaként is igen előnyös, eredeti recept alapján.

Felületes horzsolások és kisebb foltok ápolására használható.
A helyi szereknek alapvetően az az előnyük, hogy a hatóanyagok közvetlenül a kezelés helyére jutnak, kerülőutak nélkül, ami az ásványi anyagok szedése esetén gyakran hosszabb időt vesz igénybe. A kenőcsöket akkor használják, ha az érintett bőrnek zsírra van szüksége, mert a bőr túl száraz (zsírszegény), repedezett vagy érdes. Ezek erősen hígított ásványi anyagokat tartalmaznak.

Nyálkahártyákon való alkalmazásra is alkalmasak.

Kiszerelés 50ml-és 200 ml-ben kaphatóak.

Az eredeti Schüssler kozmetikumokat kizárólag homeopátiás gyógyszergyárakban lehet előállítani, így ne tévesszen meg senkit, más Schüssler krémek nevezett termék.Az eredeti Schüssler kozmetikumok minden egyes bőrproblémára gondolt, szépségápolási termékeik teljesen természetesek.és gyógyszertárilag ellenőrzött, patika tisztaságúak. A termékek biokémiai ásványi sóknak köszönhetően, pontosan úgy működnek,ahogy a Schüssler sók is,  hogy ellentétben számos kozmetikai készítménnyel amely elnyomja a tüneteket, a Schüssler krémek segítik a bőrt a bőrprobléma megoldásában, az egészséges bőrfunkciók visszaállításában.
Számunkra a Schüssler termékek egy életcél is, a társadalmi felelősségvállalásban, a név kötelez, őszintén hiszünk természetes és mégis tudományos alapokon nyugvó termékek hatékonyságában. Bízunk abban, hogy a természetes alapanyagú kozmetikumok térnyerésével párhuzamosan növekedni fog az igény a Schüssler ásványi sók alkalmazására is, ebben vállaltunk úttörő szerepet a Schüssler  villám állapotfelmérés létrehozásával!

További információk

50ml

Kis kiszerelésben Schüssler krémek eredeti recept alapján.

200ml

Nagy kiszerelésben Schüssler krémek eredeti recept alapján.