Akció!

Schüssler sók 1-33 250g (1000db)

8900 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Kategóriák: ,

Leírás

A termékeket nem forgalmazom, kizárólag az ügyfeleim segítése céljából segítek a könnyebb beszerzésben.

Dr.Schüssler tudományos áttörést eredményező megállapítása, minden életfolyamat, a patológiai folyamatok is a szövetekhez kötötten, a „sejtállamban” játszódnak le, a mai napig ismeretes az orvostudományban.

Ezen tudományos megállapításokra alapozva fejlesztette ki terápiáját Dr Wilhelm Heinrich Schüssler orvos, és homeopata. Arra a következtetésre jutott, hogy az emberi életnedvek, sejtek és szövetek, csontok és szervek különböző arányban tartalmazzák az egyes ásványi sókat.

12 ásványi vegyület fordult elő kb.98%-ban, a maradékot a többi kiegészítő ásványi anyagok alkotják, noha elenyészőnek tűnnek a kiegészítő elemek, a szinergia, kölcsönhatás miatt nélkülözhetetlenek a kiegészítő elemek együttes használata. Az emberi szervezet számára ez a 12 ásványi vegyület nélkülözhetetlen, esszenciális, így hiányuk betegségeket okoz, de ha biztosítjuk őket a szervezet számára a kiegészítőkkel kombinálva, a betegségek gyógyíthatóak lesznek.

Ásványi anyag „hiány” alatt általában nem minden esetben mennyiségi hiányt értenek, hanem eloszlási zavart, vagy másképpen megfogalmazva az ásványi anyagok „mobilitási” zavarát jelenti, éppen ezért semmiféle más ásványi anyag nem helyettesíthető a Schüssler féle módszerrel. Rövidített terápiának nevezték a későbbiekben ezt a terápiát. Schüssler még további ásványi anyagokat fedezett fel az emberi szervezetben, de azok mennyisége elenyészőbb, így azokat kiegészítő sejt-szöveti sóknak nevezte el.ezek a a 13 számtól, 33 számig megtalálhatóak, melyek nélkülözhetetlenek a 12 fő ásványi sók hatékonyságához.