ZEOMINERAL Astavision étrend-kiegészítő

6479 Ft

A ZEOMINERAL Astavision étrend-kiegészítő, mely a szem, a bőr és a csontok egészségének fenntartásáért felelős. Segít az immunrendszer és az idegrendszer működésében. Luteint, astaxantint, vitaminokat, és nyomelemeket tartalmaz.

Leírás

ZEOMINERAL Astavision étrend-kiegészítő 30 db

A szem egészségének fenntartásáért felelős, luteint, astaxantint, vitaminokat, nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevője. A riboflavin hozzájárul a normál látás fenntartásához. A réz és a biotin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. Az A- vitamin és a Cink szintén elengedhetetlen a normál látás fenntartásához.
Riboflavin (B2 vitamin): Fontos szerepet játszik a zsírok, szénhidrátok és a fehérjék lebontásában. Hiánya dermatitiszt, vakságot és idegrendszeri problémákat okozhat.
Lutein: A szemben, a retinán található sárgafoltban nagy koncentrációban van jelen. A nagy energiájú fénysugarak (UV sugarak) ellen nyújt védelmet. Csökkenti az időskori látásromlás esélyeit.
Biotin (B7 Vitamin): Biotin hiányában anyagcserezavarok, vérszegénység étvágytalanság, koleszterinszint emelkedés valamint gyulladás fordulhat elő.
A-vitamin – Biológiai szerepe: Látás folyamatai, bőr és egyéb szövetek épsége, zavartalan növekedése, csontok
egészséges fejlődése, immunfolyamatok, védekezés különböző fertőzések ellen.
E-vitamin (tokoferol) – Biológiai szerepe: Erős antioxidáns, sejtfalak jó állapotáért felel. Erős immunerősítő
C-vitamin – Biológiai szerepe: Redoxi – folyamatok, kollagén fehérjék szintézise, hormonok szintézise, immunrendszer működése, vas- és rézfelszívódásának segítése.
Cink (Zn): Anyagcsere szabályozás, enzimek működésében nélkülözhetetlen. Elősegíti a sebek gyógyulását, az
izomműködést és feltehetőleg az agyműködést is befolyásolja.
Réz (Cu): Életfontosságú nyomelem, segíti a vörösvértest képződését.
Astaxhantin (Haematococcus alga kivonat): Javítja a látást és késlelteti a szem kifáradását, öregedését. A világon a legerősebb természetes antioxidáns.
Összetevők: lutein, astaxantin, zselatin, L-aszkorbinsav, tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, cink-szulfát, dl-alfa-tokoferil-acetát, réz-glükonát, all-transz-retinyl-acetát, csomósodás gátlók (zsírsavak magnézium sói, kolloid-szilícium-dioxid), riboflavin, biotin
Napi adag/alkalmazás: (felnőtteknek) 1×1 kapszula

 

Aktív hatóanyag 1 kapszulában *NRV %
Riboflavin 1,4 mg 100
Biotin 25 μg 50
C-vitamin 80 mg 100
E-vitamin 6 mg 50
A vitamin 800 μg 100
Cink 10 mg 100
Réz 1,1 mg 110
Lutein 10 mg **
astaxantin 2 mg **