ZEOMINERAL Slightly testradír menta

5304 Ft

A ZEOMINERAL Slightly zöld teás, enyhén habzó, ásványi, zeolitos, agyagásványos, aminosavas test-/bőrradír, mely használatával könnyen eltávolítható az elhalt hámréteg, a bőr pórusai kitisztulnak, és csökkenti a bőr zsírosságát.

Leírás

ZEOMINERAL Slightly testradír zöldtea 200 g

Zöld teás, enyhén habzó, ásványi, zeolitos, agyagásványos, aminosavas test-/bőrradír

Finoman frissítő készítmény, mely csökkenti a bőr zsírosságát.

  • Zuhanyzás közben tisztítja és radírozza bőrét egy lépésben.

Az ásványos komponensei különösen jól adszorbeálják a zsírokat, olajokat, faggyúféleségeket és a félig levált epidermikus sejtek is jól tapadnak hozzájuk. Használatával könnyen eltávolítható az elhalt hámréteg, a bőr pórusai kitisztulnak.

A Slightly alapanyagát ősi, hidrotermális vulkáni iszap, valamint savanyú vulkáni explóziós termékként a zeolitos riolittufa adja.

  • Az ásványos komponensei különösen jól adszorbeálják a zsírokat, olajokat, faggyúféleségeket és a félig levált hámsejtek is jól tapadnak hozzájuk. A kezelendő testrész dörzsölése a bőr letisztítását-, pórusainak pedig kitisztítását eredményezi.
  • A bőrfelület dörzsölése, masszírozása az elhalt hámréteget eltávolítja, valamint lokális vérbőséget okoz a subcutális részeken. Ez hozzájárul a bőr mélyebb szintjeinek frissüléséhez is.
  • A bőrfelületre felvitt agyagásvány tartalmú bőrradírból infiltráció útján nyomelemek kerülnek a dermikus részbe.

A testradír rendszeres használatával a szaruréteg megvastagodása megelőzhető. A bőrradír egyes komponensei az emberi szervezetre külön-külön és addicionáltan is kifejtik pozitív hatásukat.

Lanolin tartalma simává és puhává varázsolja bőrét.

Természetes ásványi nyomelemekben gazdag készítmény.

SLES mentes

Természetes színezéket tartalmaz!

Összetevők: zeolite, aqua, sodium lauryl glutamate, bentonite,(hydrogen montmorillonite), lanolin, natural parfum, sodium benzoate, citric acid, potassium sorbate, CI 77288, linalool

Felhasználási mód: A nedvesített bőrfelületre legalább 1 mm vastagságban hordjuk fel az agyagásványos kőzetszemcsés pasztát és alaposan, de finoman tisztítsuk, masszírozzuk a testet. Hagyjuk 2-3 percig a bőrfelületen, ekkor a letisztított felület a radír hatóanyagait befogadja. A radír használata után a bőr újra szabadon lélegzik, regenerálódik. Minden bőr más, így érzi majd, hogy heti egyszer vagy kétszer érdemes használnia.

Felhasználható: felbontástól számítva 6 hónapig