ZEOMINERAL Triangin étrend-kiegészítő

11880 Ft

ZEOMINERAL Triangin koenzim Q10-et, astaxantint és fenyőkéreg kivonatot tartalmazó, szív- és érrendszeri étrend-kiegészítő. A perifériális keringés javítása, szív-izompumpa karbantartása, vérnyomás optimalizálása a készítmény fő funkciója. Támogatja a kardiovaszkuláris egészséget.

Leírás

ZEOMINERAL Triangin étrend-kiegészítő 60 db

Koenzim Q10-et, astaxantint és fenyőkéreg kivonatot tartalmazó, szív- és érrendszeri étrend-kiegészítő kapszula
Hatóanyagok ismert tulajdonságai:
Astaxanthin: Gátolja az LDL koleszterin oxidációját, amely a szív- és érrendszeri megbetegedések egyik okozója. Képes javítani a szervezet vérzsír profilján. Az astaxanthin javíthatja a testzsír anyagcserét is.
Oligomer procianidin: Javítja a szívizomzat működését, stabilizálja a szívritmust valamint a NO szintet. Koszorúérbántalom, érelmeszedés és magas vérnyomás esetén jótékony tulajdonságú.
Q10: Hiánya számos betegséghez vezethet. Egy olyan zsírban oldódó vegyület, ami megtalálható a sejtek mitokondriumában. Az energiatermelést segíti a sejtekben és a véráramban, mint egy erős antioxidáns. A felfokozott szellemi és fizikai stressz növeli a szervezet Q10 igényét. A Q10 hiánya nagyon ritkán lép fel, mivel a szervezet is elő tudja állítani ezt az anyagot. Azonban az előállításához testünknek szüksége van néhány vitaminra, többek között B2-, B3-, B6- vitaminokra, valamint folsavra, C-vitaminra. Ha ezeket nem visszük be a szervezetünkbe, akkor a szervezet nem képes előállítani a megfelelő mennyiségű Q10-et és így hiánya lép fel. Az idősödő szervezet egyre kevesebbet képes előállítani belőle, pótlása szükséges. A diabétesszel kapcsolatos komplikációk a Q10 fogyasztásával is megelőzhetőek, sőt még a vércukorszintet is képes javítani.
Alkalmazás: (felnőtteknek) naponta 2×1 kapszula
Hatóanyag tartalom napi adagban (1, illetve 2 kapszula esetén)
Összetevők Aktív hatóanyag Mennyiség

(1 kapszula)

összetevő tömege/ hatóanyag tömege

Napi adag

(2 kapszula)

összetevő tömege/ hatóanyag tömege

Haematococcus pluivalis

(2% astaxanthin)

Astaxanthin 150/3mg 300/6 mg
Fenyőkéreg kivonat

(Pinus pinaster)

oligomer procianidin

40/38mg 80/ 76 mg
Koenzim Q10

Q10

30/30 mg 60/60 mg
Nettó tömeg: 24,0 g (60 db 0,4 g-os kapszula)