Akció!

Schüssler só online tanfolyam gyógyászoknak (kredit pontos)

74000 Ft

Schüssler só tanfolyam természetgyógyászoknak tanfolyam elsősorban a megértést célozza, és az arcanalízis van a fókuszban. Egyéni célom az egyetemes harmónia megteremtése.

Leírás

Dr.Schüssler só tanfolyam gyógyászoknak (kredit pontos)
5 modulból álló tanfolyam a Német Biokémia Szövetség magyar oktatójától.

Az I.tanfolyam elsősorban a megértést célozza, és az arcanalízis van a fókuszban. Egyéni célom az egyetemes harmónia megteremtése .

Ebben az 5 részes tanfolyamban választ kap a tanuló arra, hogy miért nélkülözhetetlen a mai korban ezen sejt, illetve szöveti sók alkalmazása. Rávilágítunk arra, hogy Dr. W. Schüssler újra felfedezése milyen tudományos háttérből fakad. Betekintést kap a tanuló a Világ számos részéről orvosok, tudósok Dr. W. Schüssler követőinek az érveléseire, akik gyógyítói tevékenységeiket patológusunk tudására alapozzák.

Az 5 tanegységből álló tanfolyam az 1-12 ásványi sóval foglalkozik kizárólag, csoportosítva, megértést célzó felépítésben. A tanegységekben színes illusztrációk, emberi arcok példáján mutatjuk be az arcjeleket, illetve testjeleket, hogy a tanuló gyakorlatban is láthassa az elméletet.

Törekszünk mindvégig az egészségügyi végzettséggel rendelkezők tudására alapozni, és azon szintre építeni mindenekelőtt, hiszen ez a tudás, mélyebb megértésre csak így sajátítható el.

Ha szeretnél részletesebben elolvasni az egyes tanegységek témáját….

  1. Bevezetés. Út a sejt vagy szöveti ásványi sók megértéséhez
  2. A tanuló ebben a részben Dr. W. Schüssler munkásságáról, életéről, tudományos újra felfedezéséről kap részletes információt.
  3. Az élővilág felépítésében kulcsfontosságú szerepet betöltő sejtek rendkívül változatos felépítésű és morfológiájú struktúrákat hoznak létre.A tanulók ebben a tanegységben megismerkednek a struktúra építő 4 db szöveti Schüssler sóval.
  4. A tanulók ebben a tanegységben megismerkednek 4 db szöveti Schüssler sóval: Kalium Chloratum, Kalium Phosporicum, Magnesium Phosporicum, Kalium Sulfurcium. Kitekintünk a sók tárgyalása előtt az elektromágneses és geopatikus stressz okozta károkra, veszélyforrásokra.
  5. A tanulók ebben a tanegységben megismerkednek a legutolsó 4 db szöveti Schüssler sóval: Natrium Phosporicum, Narium Chloratum, Natrium Sulfuricum, Silicea. Összefoglalásként kapnak egy példa analízist, felmérő lapot, hogy a tanulók elkezdjenek ráhangolódni, és szakértővé válni a Schüssler só analízisben.
  6. Végezetül a számonkérés írásbeli feleletválasztós , és elsősorban az analízis van a fókuszban, mivel ennek a tanfolyamnak a célja eljutni, elsajátítani az arcanalízist.Ezen tanfolyam a tanuló feladata elsősorban, hogy felismerje és el is sajátítsa a testen lévő jeleket, vagyis az analízisből szakértővé váljon.Célom, hogy az elmélet mellett képes legyen gyakorlatban is szakértővé váljon.