ZEOMINERAL Asta-bee étrend-kiegészítő

5115 Ft

A ZEOMINERAL Asta-bee folyékony étrend-kiegészítő, mely Alkoholmentes propolisz kivonat, Astaxanthin és C-vitamin tartalmú. Elősegíti az immunrendszer erősségének megőrzését.

Leírás

ZEOMINERAL Asta-Bee étrend-kiegészítő 35 g

Alkoholmentes propolisz kivonat Astaxanthinnal és C-vitaminnal, folyékony étrend-kiegészítő

A propolisz feladata: Védi a kaptárt a baktériumokkal és fertőzésekkel szemben. A méhek elsődlegesen a környezetükben található fák rügyeiben és fiatal ágaiban található gyantából gyűjtik be, például fenyőkről, tölgyfáról, égerfáról vagy napraforgókról.

A propolisz alkotóelemei közül a legjelentősebbek a flavonoid típusú antioxidánsok, a ragacsos anyagot továbbá viaszok, gyanta, enzimek, fertőtlenítő hatású ferulsav, aminosavak és virágpor alkotják.

Flavonoidok: A flavonoidok értékes, immunerősítő hatású anyagok, hatékonyan veszik fel a harcot a szervezetet romboló szabadgyökökkel szemben, semlegesítve azok hatását. Természetes gyulladáscsökkentő, baktérium-, vírus- és parazitaölő tulajdonsággal rendelkeznek.

Az Asta-Bee hatékonyságát mikrokapszulázott Astaxanthin növeli és teszi egyedivé. Az Asztaxantin áthatol a vér-agy gáton, ott antioxidáns, és gyulladás gátló védelmet nyújt az agynak és a központi idegrendszernek.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek, porcok, csontozat, fogíny normál állapotának, működésének, továbbá hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Antioxidáns összetevői révén elősegíti az immunrendszer erősségének megőrzését – érdemes kipróbálnunk, ha fáradtnak, gyengének, erőtlennek érezzük magunkat.
Segítséget nyújthat megfázás, meghűlés esetén.

 

Összetevők Aktív hatóanyag Mennyiség napi adagban (2x 15 csepp) *NRV%
Propolisz

 

5% Flavon 102 mg / 5,1 mg mg **
Aszkorbinsav C-vitamin 85,5 mg 106,8%
Mikrokapszulázott Haematococcus pluvialis alga 2% Astaxanthin 34,05 mg/0,68 mg **
Hasonló termékekhez képest 3x több hatóanyagot tartamaz az Asta-Bee, így kevesebb csepp is elég naponta.
Napi adagolás: 2×15 cseppet kanálba cseppentve vagy nem forró folyadékkal elkeverve javasolt bevenni.
Figyelmeztetés: Méhészeti termékekre, virágporra allergiás személyek számára nem javasolt. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termék kisgyerek elől gondosan elzárva tartandó!