ZEOMINERAL Asta-fruit étrend-kiegészítő

4939 Ft

A ZEOMINERAL Asta-fruit alkoholmentes grapefruit mag kivonat és Astaxanthin tartalmú, folyékony étrend-kiegészítő. A grapefruit mag kivonat flavonoidokat tartalmaz, melyek hozzájárulhatnak a szervek és szövetek mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához. A flavonoidok értékes, immunerősítő hatású anyagok, hatékonyan veszik fel a harcot a szervezetet romboló szabadgyökökkel szemben, semlegesítve azok hatását. Hatékonyságát mikrokapszulázott Astaxanthin növeli és teszi egyedivé. Az Asztaxantin áthatol a vér-agy gáton, ott pedig antioxidáns és gyulladásgátló védelmet nyújt az agynak és a központi idegrendszernek is.

Leírás

ZEOMINERAL Asta-fruit étrend-kiegészítő 35 g

Alkoholmentes grapefruit mag kivonat és Astaxanthin tartalmú, folyékony étrend-kiegészítő

A grapefruit mag kivonat flavonoidokat tartalmaz, melyek hozzájárulhatnak a szervek és szövetek mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához. A flavonoidok értékes, immunerősítő hatású anyagok, és hatékonyan veszik fel a harcot a szervezetet romboló szabadgyökökkel szemben, semlegesítve azok hatását. Hatékonyságát mikrokapszulázott Astaxanthin növeli és teszi egyedivé. Az Asztaxantin áthatol a vér-agy gáton, ott pedig antioxidáns és gyulladásgátló védelmet nyújt az agynak és a központi idegrendszernek is.
A grapefruit mag kivonat hatékonynak bizonyult számos mikroorganizmus ellen. Tanulmányok kimutatták, hogy segíthet elpusztítani a baktériumokat, vírusokat, gombákat és még egyes parazitákat is.
Összetevők: Desztillált víz, glycerin, grapefruit mag kivonat, mikrokapszulázott Haematococcus pluvialis alga
Összetevők Aktív hatóanyag Mennyiség napi adagban (2x 15 csepp) *NRV%
Grapefruit mag kivonat 45% Flavonoid  108,45mg / 48,8mg **
Mikrokapszulázott Haematococcus pluvialis alga

 

2% Astaxanthin  36,15mg/0,723 mg **
* a felnőttek számára ajánlott napi bevitel
** a szükséges napi beviteli mennyiség nem ismert
Napi adagolás: 2×15 cseppet kanálba cseppentve vagy nem forró folyadékkal elkeverve javasolt bevenni.
Figyelmeztetés: Csak hígítva alkalmazható! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termék kisgyerek elől gondosan elzárva tartandó!
Beszélje meg kezelőorvosával ha vérhígítót, vagy egyéb más gyógyszert rendszeresen szed, mivel a grapefruit mag kivonat befolyásolhatja a gyógyszer lebontását, és felszívódását!