ZEOMINERAL Astalife étrend-kiegészítő

10890 Ft

A ZEOMINERAL Astalife étrend-kiegészítő béta-glükánt, astaxanthint és grapefruit mag kivonatot tartalmaz. Elsősorban az immunrendszer fenntartására, megerősítésére és stimulálására alkalmazzák.

Leírás

ZEOMINERAL Astalife étrend-kiegészítő 60 db

Béta-glükánt, astaxanthint és grapefruit mag  kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

 

Elsősorban az immunrendszer fenntartására, megerősítésére és stimulálására alkalmazzák.

Összetevői egyenként is hatékony immunerősítő természetes anyagok.
Összetevők: 1/3-1/6 Béta-glükán, Astaxanthin, Grapefruitmag (Citrus paradisi) kivonat, tömegnövelő (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló (talkum, zsírsavak magnézium sói, kolloid szilicium-dioxid) kapszula anyaga zselatin
Béta-glükán: Poliszacharid, növények, gombák és baktériumok sejtfalában található meg. Fő feladata az immunsejtek, a makrofágok aktiválása, amelyek elfogják és elnyelik az összes idegen anyagot (baktériumok, vírusok stb.), felismerik és elpusztítják a mutáns sejteket. A béta-glükánok ugyanúgy ürülnek a szervezetből, mint a C-vitamin, ezért napi pótlásuk folyamatosan indokolt. A magas koleszterinszintűeknél az élesztőkivonatból előállított béta-glükánok csökkenthetik a koleszterinszintet azáltal, hogy megakadályozzák az ételekben található koleszterin felszívódását.
Astaxanthin: Növeli a fehérvérsejtek (limfociták) és a természetes ölő (killer) sejtek aktivitását. Segítséget nyújt a sejtmembrán épségének fenntartásában és a mitokondriumok energiatermelő folyamataiban. Csökkenti a DNS-károsodás veszélyét. Rendkívül erős antioxidáns.
Grapefruit mag kivonat: A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szervezetre lúgosító hatással van. A szervezetre lúgosító hatással van. A mikroorganizmusok, gombák, baktériumok, vírusok (stb.) nem képesek lúgos, oxidált környezetben élni. Klinikai vizsgálatok 800-féle vírus és baktérium, 100 fajta gomba és bizonyos paraziták ellen találták eredményesnek. Nagy mennyiségben tartalmaz C és E vitamint, bioflavonoidokat. Antioxidáns tulajdonsága miatt képes a szabad gyököket semlegesíteni, elpusztítja a kórokozók citoplazmájának membránjait.
Napi adag/Alkalmazás: (felnőtteknek) 2×1 kapszula
 Az étrend-kiegészítő tabletta fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Hatóanyag tartalom napi adagban (2db kapszula) *NRV %
Összetevők Aktív hatóanyag Mennyiség

(1 kapszula)

összetevő tömege/ hatóanyag tömege

Napi adag

( 2 kapszula)

összetevő tömege/ hatóanyag tömege

 Béta-glükán  Béta-glükán 250 / 187,5 mg 500 / 375 mg **
Haematococcus pluivalis

(2% astaxanthin)

Astaxanthin 75 / 1,5mg 150 / 3 mg **
Grapefruitmag

( Citrus paradisi) kivonat

polyphenol 50 / 22,5mg 100 / 45 mg **
* a felnőttek számára ajánlott napi bevitel
** a szükséges napi beviteli mennyiség nem ismert