ZEOMINERAL Entero-ásványi anyag és nyomelem komplex

6450 Ft

Szépség és egészség komplex

A 13 millió éves tokaj-hegyaljai zeolitok különleges élettani hatása egyedülálló a
világon.
A vulkáni anyagszolgáltatás és az azutáni mállás különleges tulajdonságokkal
ruházta fel a kőzeteket.

Hasmenés, puffadás, gyomorégés hatékony, gyors csökkentése, megszüntetése
• ételallergia, étel intolerancia, enterális fertőzések, enyhe ételmérgezések kezelése, tüneteik
enyhítése, megelőzése
• krónikus emésztőszervi megbetegedések, IBS, colitis ulcerosa, cholecystopathia
kezelésének kiegészítése, tüneteik enyhítése

-csont, gerinc, haj, bőr ápolására, erősítésére, kiválóan alkalmas gyermekek lúdtalp,gerincproblémáira is.

A Zeomineral entero kétféle zeolitot tartalmazó belsőleges por. Természetes
ásványi anyag, mely erős abszorpciós és ioncserélő hatással bír, valamint gazdag
járulékos- és bio-nyomelemekben.
Járulékos bioelemek: Fe, Mg, Ca, Na, K
Bio-nyomelemek: Li, B, J, Cl, Br, Al, Si, Ti, Cr, Mn, Co, Cu, Zn, Se, Mo, Bi, V, Rb

Leírás

A ZEOMINERAL Entero 100%-ban természetes ásványi anyag, belsőleges por, amely két féle zeolit megfelelő arányú keveréke. A zeolit nyomelemtartalmú, adszorpciós vulkanikus ásvány.

A készítmény nem tartalmaz tartósítószert, segédanyagot.

ZEOMINERAL termékek jellemzői

A kutatók bebizonyították, hogy számos betegség és a korai öregedés egyaránt a szabad gyökök számlájára írható. Egy különleges vulkáni eredetű kőzettel semlegesíthetők a sejteket károsító szabad gyökök. Ez a kőzet méregteleníti, salaktalanítja a sejteket. Akit foglalkoztat a természetes, egészséges táplálkozás, tisztában van vele, milyen fontosak szervezetünknek az ásványi anyagok, és talán megtapasztalta a gyógyföld belső alkalmazásának jótékony, méregtelenítő hatását is. Amit azonban a zeolit nevű vulkáni eredetű ásványi anyagról az utóbbi években sikerült kideríteni, az a laikusokat, természetgyógyászokat és orvosokat egyaránt ámulatba ejtette.

Az Entero ásványi anyag por összetevője a zeolit és az agyagásvány.

Az elektromos töltésű zeolitrészecskék képesek áthatolni a sejtmembránon, eljutnak a sejt belsejébe, ahol töltésüknek és különleges felületüknek köszönhetően megkötik a sejtplazmában található káros anyagcseretermékeket. A zeolitkristályok jellegzetessége, hogy porózusak, mikroszkopikus méretű lyukak, csatornák szelik át őket. Ha ezek a kristályok valamilyen szennyező anyaggal, ill. oldattal kerülnek kapcsolatba, a pórusokban elhelyezkedő atomok helyet cserélnek az oldat anyagaival. Ráadásul a szemcsék felülete negatív elektromos töltéssel bír, aminek köszönhetően a pozitív töltésű szabad gyököket képes magához vonzani és megkötni.

Az ásványi készítmény magától találja meg az utat azokhoz a helyekhez, amelyeknél a legnagyobb elektromos töltéskülönbséget észleli, és megszünteti azokat. Hordozóként pedig további természetes anyagokat tud közvetlenül a sejtekbe szállítani. Az eredmények láttán több kutató elismerte a zeolit jótékony hatását.

A zeolit tetraéder alakú rácsszerkezetet alkot, anyaga szilícium-alumínium-oxid, amelynek csatornáiban negatív töltésű kalcium-, magnézium-, nátrium- és kálium-ionok találhatók. Ezek stabilizálják és szabályozzák a szervezet elektrolit-háztartását. A 0,4 nanométeres csatornák mérete kiválóan alkalmas az ammóniák- és nehézfém-ionok megkötésére és semlegesítésére. A zeolitpornak a mérgekre gyakorolt erős adszorpciós és abszorpciós hatása, valamint rendkívüli antioxidáns hatása erőteljesen méregteleníti a szervezetet, valamint segít az öngyógyító mechanizmusok beindításában. (Az adszorpció = (megkötődés) gázgőz vagy folyadékok megkötődése egy szilárd felületen. Az adszorpciónak jelentős szerepe van gázok, illetve folyadékok tisztításánál. Ez esetben egy adszorbens segítségével, amely egy szilárd porózus anyag megkötik a kívánt szennyeződéseket. Az abszorpció egy fizikai-kémiai jelenség, melynek során gázok vagy gőzök atomjai-molekulái folyadékkal vagy szilárd testtel érintkezve abban elnyelődnek.)

A zeolit az immunrendszer erősítésére és betegségek megelőzésében is nagyon hatékony.

A rák, a cukorbetegség, az érelmeszesedés és a szívinfarktus kiegészítő kezelésében is igen hasznos segítséget nyújthat a zeolit. A klinikai kísérletek kezdete óta sok adat gyűlt össze arról, hogy a rákbetegek kemoterápiáját  zeolitos kezeléssel kiegészítve csökkenthetők a terápia kellemetlen mellékhatásai.

A zeolit nagy mennyiségben sem mérgező. Az eddigi eredmények szerint számos egészségügyi kárt, amely helytelen táplálkozás, gyógyszerszedés, környezeti ártalmak miatt jött létre, hatékonyan képes csökkenteni, ill. megszüntetni. Úgy tűnik, sok esetben a természet a legmegfelelőbb gyógyír a betegségekre.

A zeolit antioxidánsként működik, támogatja az immunrendszert, segít eltávolítani a nehézfémeket és mérgeket a testből és segít megőrizni a pH egyensúlyt a szervezetben és beindítani az öngyógyító mechanizmust.

Kiváló hatóanyag-hordozó, magas bio-nyomelem tartalom.
Járulékos bioelemek: Fe, Mg, Ca, Na, K
Bio nyomelemek: Li, B, I, Br, Si, Ti, Mn, Co, Cu, Zn, Se, Mo, Bi, V, Rb
Az Entro termék 70%-a szilícium, 30%-ban pedig a többi elem található benne.

A Zeomineral entero készítmény egy-két fontosabb tulajdonsága:

A bio-koherencia jelentése nem más, mint, hogy a parazita baktériumok sejtmembránját megsértve elpusztítja azokat. Az ember saját baktériumflóráját viszont nem bántja – a saját baktériumflóránk membránja erősebb, ellenállóbb.

A nyomelemspektrum néhány fontos elemének szervezetre gyakorolt hatása:

Mangán – A véralvadásban és a csontképzésben kulcsszerepet betöltő K vitamin csak a mangánnal együtt „működőképes”; DNS-RNS szintézis
Vanádium   – Inzulin utánozó hatása van; csökkenti a koleszterin szintet, izomtömeg növekedést segíti
Molibdén – A vas hasznosításáért felelős enzim alkotója; enzimserkentő hatása van, fogszuvasodást gátolja, fogzománcba beépül
Bizmut – Torokgyulladás, mandulagyulladás kezelése, valamint bőrfertőzések gyógyszerének alapanyaga
Szelén – sejthártya stabilitásáért felel; részt vesz a nehézfémek kiürülésében, csökkenti a higany és kadmium szintet
Cink – anyagcsere  szabályozása, izomműködés, sebek gyógyulásáért felel
Szilícium – sejtlégzés, kollagén- porcszintézis, kötőszövet víztartalmáért felel
Bór – csökkenti a Ca, Mg kiürülését, ezért segíti a csontképződést; vércukorszint szabályozás
Cr – inzulintermelés
Litium­ – Pszichikai hangulat, mániás depresszióra pozitív hatást gyakorol

A speciálisan aprított, porított zeolit külsőleg alkalmazva is eredményes. Kozmetikai készítményekben a vulkanikus eredetű kőzet kolloidrészecskéi alkotják az alapanyagot. Az egyéb hatóanyagok növényi eredetűek (természetes illóolajok, koncentrált gyógynövénykivonatok, természetes színezékek-fémoxid, ásványok, béta karotin. A hatás szempontjából igen fontos a Zeolit őrlemény finomsága. Ez a nagyságrend esetünkben a nanotartományba esik. A mikron méretű zeolit ásványok, mely mikron méretének és sajátos tulajdonságainak köszönhetően a sejtek közötti térbe szívódnak be, így  a bőr legmélyebb rétegeibe juttatják be a hatóanyagokat. Hagyományos kozmetikumokkal a mélyszövet ilyen jellegű táplálása nem lehetséges.

Szilícium: A szilícium-dioxid minden létezőnek legalább annyira fontos, mint az oxigén vagy a víz.

A szilícium a Földön előforduló második leggyakoribb elem, az oxigén után. Ez egy nyomelem. Nélkülözhetetlen az elasztikussághoz, a flexibilitáshoz és a szerkezeti erősséghez. Minden élőlénynek kell a csontokhoz, porcokhoz, szarvakhoz, tollakhoz, patákhoz. A növények is használják ezt az elemet, támasztószövetükhöz, és ellenálló képességükhöz. A sejtfal fő alkotóeleme. Nélküle a tápanyagok nem szívódnak fel teljes mértékben.  Szerveink nem működnének nélküle.

Méregtelenítés – tisztítás

Ezen a téren rendkívüli a jelentősége. Nincs az a kórokozó (vírusok, gombák, paraziták, baktériumok, férgek), amely megmaradna a szilícium jelenlétében. Nincs az a terület, amelyet ne tisztítana meg. Kitisztítja minden egyes sejtünket, a beleket, a nyirokkeringést, az ereket, és a bőrt is. Tisztítja a lerakódott vegyi anyagokat és nehéz fémeket. Mivel elpusztítja a kórokozókat erős gyulladásgátló is, és leküzdi a fertőzéseket.

A nyirokrendszerben úgy működik, hogy a szilícium hatására növekszik a nyiroksejtek száma, és fokozódik a fagocitózis, vagyis a nagy falósejtek és fehérvérsejtek a kórokozókat bekebelezik és ezzel a kórokozók döntő többségének a pusztulását okozzák.

A bélrendszerben úgy működik, hogy 1gramm szilícium felülete 300 négyzetméternyi gyulladásos folyadékot, gázt, toxint képes felszívni, és kipucolni a szervezetből, miközben a természetes bélflórát tovább erősíti.

7 000x-es nagyítás egyetlen darabja úgy néz ki, mint egy henger, tele lyukakkal.

Ennek a hengernek nagyon erős negatív töltése van. Az ilyen hengerek milliói a gyomor és emésztő-rendszeren keresztül, mozgásuk közben vonzzák és elnyelik a mindig pozitív töltésű baktériumokat, gombákat, parazitákat, vírusokat, endotoxinokat, növényvédőszer-maradványokat, drogokat, nehézfémeket, és a férgeket is. Ezek csapdába esnek a hengerekben és kiürülnek a testből. Minden „szemét” eltávolításra kerül és az immunrendszer újra működőképes lesz.

A vékony és vastagbélfal megtisztul az évek alatt lerakodott káros nyáktól. Ezek után:

  • Normálissá válik az emésztés és az anyagcsere.
  • A tiszta vastagbélben nem alakulnak ki polipok, daganatok, fekélyek.
  • A tápanyagok tökéletesen felszívódnak és az immunrendszer is jobban fog működni.
  • Növeli a vitalitást, az energiaszint is nő.
  • Növeli a fizikai és szellemi teljesítményt,
  • Megszünteti az álmatlanságot.
  • Csökkenti a vérnyomást!
  • Csökkenti a koleszterin szintet!
  • Seprűvénák eltűnnek.

Külső szépülés, fogyás

Jelentős mértékben javítva a kötőszöveti állományt. Ide tartozik a nyálkahártya, az ínszövet, porc- és csontszövet, (porcszövetet találunk a csontvégeken, az orr, a fül, a gége és légcső porcos vázában), az izmok, és ízületi szalagok. Elkerülhető vagy megszüntethető a reumatikus megbetegedés, a bőr, fogak, körmök és haj szerkezete jelentős mértékben javul. A bőr kitisztul, rugalmas lesz, a haj megerősödik, fényessé csillogóvá válik. Mivel oldja a rossz zsírokat, még a narancsbőr is eltűnik, s egy idő után beindul a fogyás is. Egy két hónap alatt már látszik és érezhető a változás.

Kinő a haj, lecsökken a koleszterin-szint, gyorsabban gyógyulnak a hegek és törések, elmúlnak a bőrproblémák, normalizálódik az emésztés, megszűnik a hátfájás, javul a fizikai és szellemi teljesítmény, elmúlik a fülzúgás, és még sorolhatnánk, attól függően kinek milyen problémája van.

A kristályok, de különösképpen, a szilícium kristály a legjobb sejtszintű energia átvivő. A szilícium önmagában is könnyíti a sejtek energia-befogó képességét, nem véletlenül igen fontos alkotóelemük.

Törések

A szilícium felelős azért, hogy a legtöbb ásványi anyag, de főleg a kalcium felszívódjon a csontokba is. Törések esetén, ezért ha szilíciumot is adunk a megfelelő ásványi anyagok mellé, a hegesedés és a törés sokkal gyorsabban gyógyul. Már igen sok vizsgálat kimutatta azt az érdekes tényt is, hogy amikor a szervezetnek erre nagy szüksége van, a jelen lévő szilícium egy transzmutációs folyamat során kalciummá tud alakulni.

Látványosan fiatalít

A gyorsan növő sejtek, például a bőrnek, a hajnak és a körmöknek van nagy szükségük a szilícium-dioxidra. Az idő előre haladtával a szervezetünkben a szilícium-dioxid szintje csökken, és a táplálkozással is nehezen tudjuk bevinni a szervezetbe. A kötőszövetek rugalmassága, ellenálló képessége, vízmegkötő képessége is csökken.

A bőr

A kor előrehaladtával, a bőr egyre többet veszít nedvességtartalmából, a szilícium azonban újra segít feltölteni, s ott is tartani a szükséges anyagokat. Növeli a bőr vízmegtartó hatását és pozitív hatással van a bőr alapanyagcseréjére. A kötőszövet gyengülését megállítja, s újra megerősíti azt. Ezáltal a bőr ráncosodását lassítja, és a már ráncos bőrt is kisimítja. Rugalmas, egészséges, kitisztult, gyönyörű, és selymes lesz a bőr. Az akne, öregségi foltok, pikkelysömör eltűnnek.

Az ízületek, erek, inak, csontok és a bőr egészsége

A szilícium-dioxid nem keményíti, hanem rendkívül rugalmassá és könnyűvé teszi a test szöveteit. A kollagén, mely a bőrt, az ereket, az inkatat, az ízületeket összetartó kötőszövet alapvető kelléke, s melyet a kozmetika jogosan kiáltott ki hatásos bőrfiatalítóként, javarészt szilíciumból áll! Ha a testünk elegendő mennyiségű szilíciumot és glukozaminoglikagént tartalmaz, sokkal fiatalabbnak nézünk ki korunknál, vagy látványosan visszafiatalodunk! Nem csak külsőleg, hanem belső szerveink, ereink, ízületeink, inaink, csontozatunk, bőrünk is jóval erősebb, egészségesebb lesz! Mivel a szilícium nagyon erősen oldja a rossz zsírokat, a narancsbőr is egy idő után eltűnik a fogyasztásával! 

Hogy nő a haj!

A haj a szépség legfontosabb kelléke, ezért megérdemli a kényeztetést! A haj fénylő egészséges és erős lesz a szilícium hatására. Az egészséges haj majdnem olyan gazdag szilíciumban, mint az egészséges csont, a hajnak 90 mikrogram/gramra, míg a csontnak 100 mikrogram/gramra van szüksége. A haj legfontosabb összetevője a szilícium, megelőzi a kopaszodást, serkenti a haj növekedését, erőssé teszi, s gyönyörű fényt, csillogást kölcsönöz. A hajhullást megállítja, a hajnövekedést újra beindítja.

Fogak és íny!

A zománc alapanyagaként a szilícium meggátolja a fogszuvasodást és megőrzi a fogakat! Megakadályozza a fogíny vérzését, sorvadását, és gyengülését, amely végső soron fő oka a fogak elveszítésének. Hatékonyan küzd a fekély ellen, és megszünteti a gyulladást nemcsak a fogaknál, hanem a csontokban is.

Erős körmök

A köröm lemezei komplex fehérje struktúrákból tevődnek össze, melyek havonta átlagosan 4-5 mm-t nőnek. A szilícium pótlásával a köröm gyorsan normális keménységű lesz. A köröm így fényesebb, erősebb lesz, és nem lesz hajlamos a törésre.

Természetes és gyors fogyás!

A szilícium gyorsan és hatékonyan bontja le a káros zsírokat, és kimossa őket a szervezetből! Arról is beszámoltak a fogyasztók, hogy a reggeli Entero elfogyasztása után, a nap folyamán csökkent az éhségérzetük! Ennek oka, hogy az értékes tápanyagok sokkal nagyobb százalékban szívódnak fel, s a szervezet nem jelzi, hogy több tápanyagra lenne szüksége! Ez eggyel több ok, a napi fogyasztásra!

Tanács: A szilícium erősen köti a vizet, ezért a sok tiszta víz fogyasztása rendkívül fontos! Ráadásul megfelelő mennyiségű víz fogyasztása esetén, szilícium bevitelkor gyorsabban távoznak a méreganyagok is a szervezetünkből.

Miért az ENTERO-t használja és ne a KOVAFÖLDET?

A Kovaföld 85%-ban tartalmaz szilíciumot. Általában Peruból származik. Íze nem túl finom. Az Entero 70-75%-ban tartalmaz szilíciumot. Magyar termék! Orvostechnikai eszköznek minősítették, klinikailag ellenőrzött minőség. Teljesen íztelen. Ára nem drágább, mint a Kovaföldnek.

A civilizált világ tünetegyüttesének tartják az irritábilis bél szindrómát (IBS), amely a funkcionális bélpanaszok együttese. Fő tünetei : hasmenés, puffadás, gyomorégés, neurotikus emésztőrendszeri panaszok.

Felhasználásával dermatológiai paszták, radírok, krémek, tusfürdők, valamint különleges fogkrémek és enterális gyógyporok készíthetők. Különleges készítményeinkkel az élet keletkezésénél jelenlévő ásványokat a mai modern ember szolgálatába állítjuk.

A 13 millió éves tokaj-hegyaljai zeolitok különleges élettani hatása egyedülálló a
világon.
A vulkáni anyagszolgáltatás és az azutáni mállás különleges tulajdonságokkal
ruházta fel a kőzeteket.
A Zeomineral entero kétféle zeolitot tartalmazó belsőleges por. Természetes
ásványi anyag, mely erős abszorpciós és ioncserélő hatással bír, valamint gazdag
járulékos- és bio-nyomelemekben.
Járulékos bioelemek: Fe, Mg, Ca, Na, K
Bio-nyomelemek: Li, B, J, Cl, Br, Al, Si, Ti, Cr, Mn, Co, Cu, Zn, Se, Mo, Bi, V, Rb

Működésének magyarázata: A zeolitok térrácsos szerkezetű alumínium-hidroszilikát ásványok, szilicium és aluminium-oxid tetraéderekből, mint elsődleges szerkezeti elemekből épülnek fel.A zeolit ásvány jellegzetes szerkezetének köszönhetően jelentős adszorpciós, molekulaszűrő és ioncserélő tulajdonsággal rendelkezik. Nagy mennyiségben képes megkötni gázokat, vizet, vizes oldatokat, nehézfém ionokat, szerves molekulákat (pl. toxinokat), mikroorganizmusokat. Molekulaszűrő tulajdonságából adódóan vizes oldatokból is képes kiszűrni az említett anyagokat.

Alkalmazást megelőzően kérje ki tanácsadójának ajánlását minden esetben.