Akció!

Natur Tanya® JUNIOR multivitamin – Cukormentes, adalékanyagmentes, gyerek multivitamin

3450 Ft

IMMUNRENDSZER ÉS TÁPLÁLKOZÁS

Immunrendszerünk 70%-a a belekben található, ezért a bélflóra egyensúlyát, és a táplálkozás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni amikor a kórokozók elleni védekezésről beszélünk.

Szülőként feladatunk a gyermekeink fejlődését szolgáló sokszínű táplálkozás biztosítása, mely a bél mikrobiomot is táplálja. Sok gyermek azonban válogatós és nem fogyaszt elegendő rostban gazdag zöldséget, élőflórás tejtermékeket, vagy fermentálással előállított élelmiszereket. Gyermekvitaminunkban a fekete bodza kivonat és céklalépor szintén hozzájárulnak a bélflóra egyensúlyához.

Leírás

NATUR TANYA® JUNIOR MULTIVITAMIN 20 féle szerves tápanyaggal

 • Cukormentes, színezék- és tartósítószer nélküli gyermek multivitamin, amit rendkívül finom és természetes eper ízben élvezhetnek az óvodás- és kisiskoláskorú gyermekek. A vízben oldódó formula 20 szerves tápanyaggal, köztük két világszabadalommal védett vitaminnal, fekete bodza kivonattal és céklaléporral járul hozzá a gyermekek napi vitamin és ásványi anyag szükségletéhez.
  Az adagolást a junior korosztály igényeinek megfelelően alakítottuk ki; 3-6 éves korig, illetve a 6-12 éves korosztály számára.
  A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN független akkreditált labor által is bevizsgált gyermekvitamin, laktóz- és gluténmentes igazolással.
 • független akkreditált labor által is bevizsgált gyermek multivitamin óvodás és iskolás gyermekeknek
 • cukormentes, tartósítószer- és színezékmentes
 • glutén- és laktózmentes igazolással
 • természetes eper aroma és természetes édesítés
 • fogbarát formula
 • támogatja a szervezet védekezőképességét
 • hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez
 • elősegíti a kognitív képességek fejlődését
 • támogatja a csontok megfelelő növekedését és fejlődését
 • akár 30 adag

MINDEN EGÉSZSÉGES GYERMEK MÖGÖTT VAN EGY GONDOSKODÓ SZÜLŐ

A 3 és 12 év közötti gyermekek sokféle tápanyagot igényelnek, egészséges szellemi és fizikai fejlődésükhöz. Ezt természetesen kiegyensúlyozott vegyes táplálkozással tudjuk biztosítani számukra, az ajánlásoknak megfelelő mennyiségű zöldség- és gyümölcsfogyasztással, minőségi szénhidrátokkal, fehérjékkel, zsírokkal, megfelelő folyadékbevitel és rendszeres fizikai aktivitás kíséretben.

 • A helyes táplálkozás a gyermekkorban nemcsak a normál növekedés, a csontozat, fogazat és a kognitív fejlődés támogatása szempontjából fontos, hanem az egészséges táplálkozási minták kialakítása miatt is, amelyek a felnőttkori krónikus betegségek kockázatának csökkenésével járnak együtt. Ilyenek az elhízás, a 2-es típusú cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek, a metabolikus szindróma és csontritkulás.

HA A GYERMEKEK TÁPANYAGBEVITELE NEM MEGFELELŐ AZ RONTHATJA A GYERMEKEK NÖVEKEDÉSÉT ÉS FEJLŐDÉSÉT. EZ KÜLÖNÖSEN AKKOR FORDUL ELŐ, HA A GYERMEK:

– nem túl jó étvágyú vagy válogatós

– sok finomított szénhidrátot és üdítőt fogyaszt

– magasabb fizikai vagy szellemi aktivitású

– hirtelen nagyot nőtt

– magasabb a testsúlya

– korlátozó diétára kényszerült

– krónikus betegséggel él

„A gyermek, olyan, mint egy pillangó a szélben. Néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik a legjobb tudása szerint repül. Miért is hasonlítanád össze őket? Mindegyik más. Mindegyik különleges. Mindegyik gyönyörű.” /Ismeretlen szerző/

MULTIVITAMIN INNOVÁCIÓ A FELNÖVEKVŐ GENERÁCIÓNAK FEJLESZTVE!

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy gyermek multivitaminunk gondosan válogatott összetevőkkel kerüljön formulázásra, így a természetesség jegyében…

TARTALMAZ:

– természetes eper ízű aromát,

– természetes eredetű, sztéviából származó szteviol-glikozidokat

– természetes Bacillus subtilis natto fermentációjából K2-vitamint

– természetes növényi összetevőket (céklalépor, fekete bodza kivonat)

NEM TARTALMAZ:

–  mesterséges színezéket

–  mesterséges tartósítószert

–  mesterséges édesítőszert és

–  mesterséges aromát

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN a rágótabletta és a gumivitamin formákkal ellentétben nem tapad meg a fogakon, alkalmazása a gyermekek mindennapi folyadékbevitelét is támogatja. A fogyasztásra kész ital rózsaszín színét a hozzáadott céklalépornak köszönheti.

Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN – Puszi mellé ajánljuk!

 

KIKNEK ÉS MIKOR AJÁNLJUK A NATUR TANYA® JUNIOR MULTIVITAMIN TERMÉKET?

– 3 éves kor feletti junior korosztálynak, nemtől függetlenül

– a gyermekek vitamin-, és ásványi anyag bevitelének kiegészítésére, mindezt finom eper ízben

– az immunitás támogatására óvodai és iskolai közösségekben

– kognitív képességek fejlődésének elősegítésére

– a csontok megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez

– azoknak, akik olyan gyermekeknek szánt készítményt keresnek, ami laborvizsgálattal igazoltan cukormentes!

– betegség utáni lábadozást követően

– azoknak, akik hosszú távon is biztonságos gyerekvitamint szeretnének

– kiegyensúlyozatlan, egyoldalú táplálkozás esetén

– azoknak, akik 1 termékben keresnek multivitamint és multimerália készítményt

– cukorbetegek is fogyaszthatják

A fekete bodza kivonat támogatja a szervezet védekezőképességét és az immunrendszer működését.

A szerves vas elősegíti a gyermekek kognitív képességének fejlődését.

A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van kalciumra és D-vitaminra (a Natur Tanya® Junior Multivitamin kalcium és D-vitamin forrás).

A riboflavin, szelén és a cink antioxidáns hatásuk révén, hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 • A jól feszívódó szerves tápanyagok közül a szerves szelénnek bizonyítottan jobb a felszívódása, a szervetlen szelén formákkal (nátrium-szelenit, nátrium-szelenát) összehasonlítva,
 • A cink-glükonátból származó szerves cink jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen cink (cink-oxid) vegyületek.
 • A Quatrefolic® egy világszabdalommal (US szabadalomszám 7,947,662) védett folát forma, amelyet a szervezetünk további biológiai átalakítás nélkül tud felhasználni.
 • Az általunk használt vitaMK7® K2-vitamin (US szabadalomszám 7,718,407) pedig, természetes, Bacillus subtilis natto által fermentált, menakinon-7 forma, >99% all-transz K-vitamin tartalommal.