ZEOMINERAL BlackCorms étrend-kiegészítő

8930 Ft

A ZEOMINERAL BlackCorms fekete fokhagyma és gránátalma tartalmú étrend-kiegészítő, egészségmegőrző, gyulladáscsökkentő, és öregedést lassító hatása van. Jó szolgálatot tesz a szívbetegségek megelőzésében, a koleszterinszint helyreállításában, erősíti az érrendszert, és vértisztító hatása is van. Méregtelenítésre és súlycsökkentésre is alkalmas. Megakadályozza a tumorok növekedését és átterjedését.

Leírás

ZEOMINERAL BlackCorms étrend-kiegészítő 60 db

Fekete fokhagyma és gránátalma tartalmú étrend-kiegészítő kapszula

 

Fekete fokhagyma

A  fekete, más néven öregített vagy fermentált fokhagymát, mint alapanyagot régóta használják az ázsiai kultúrában. A fekete fokhagyma természetes eljárással, mindenféle adalékanyag hozzáadása nélkül készül, legfőképp az erjedést elősegítő körülmények között. Egészségmegőrző és öregedést lassító hatása többszöröse a fehér fokhagymáénak, vagyis sokszorosan érvényesül a feketében. Antioxidáns tartalma tízszerese, kalcium tartalma pedig hétszerese a fehér változatnak.

A fokhagyma egy erős természetes antibiotikum, a fekete fokhagymában található S-allicisztein pedig felgyorsítja ezen antibiotikus anyagok hatását.

Gránátalma

A gránátalmát az ősi ajurvédikus orvoslásban évezredek óta használják.

Gazdag fitokemikáliákban, melyek jótékony hatással vannak az egész szervezetre. Antioxidáns hatóanyagai gátolják a szervezetben zajló kóros oxidatív folyamatokat, melyek krónikus betegségekhez vezethetnek.

A gránátalma jó forrása két alapvető vitaminnak: 100 grammjában 10,2 mg C-vitamint találunk, ami 17%-a a napi ajánlott bevitelnek. Ennél valamivel több K-vitamin található benne, pontosan 16 mcg, ami 20%-a a napi irányadó értékeknek. Fontos szerepe van a súlykontrollban. A gránátalma magjai alacsony kalóriatartalmúak, viszont rostokban igen gazdagok, ezért kiválóan alkalmasak méregtelenítésre és súlycsökkentésre is. Megakadályozzák a tumorok növekedését és átterjedését.

 

A termék a fekete fokhagyma és a gránátalma húsának vízben oldódó kivonatát tartalmazza, ezért az emésztőrendszerben gyorsan felszívódik.

Napi adag: 1×1 vagy 2×1

25,8 g (60 pc, 430 mg cellulose capsules)

Hatóanyag tartalom napi adagban (2 db kapszula)

Összetevők

Aktív hatóanyag

Mennyiség

 (1 kapszula)

Napi adag

Punica Granatum

Punicalagins

344/137 mg

688/274 mg

Allium Sativum

Polifenol

86/2,58 mg

172/ 5,16 mg