Akció!

ZEOMINERAL Lava – homoktövis alapú

6980 Ft

A Lava étrend-kiegészítő 7 olyan növényi összetevőt tartalmaz, melyek koncentrált formájuknak köszönhetően akár már kis mennyiségben is hozzájárulnak egészségünk fenntartásához, javulásához.

Leírás

Homoktövis alapú folyékony étrend-kiegészítő 560 g

Az immunrendszer erősítéséhez elengedhetetlen a vitaminokban és a tápanyagokban gazdag étrend, napi fizikai aktivitás. A tökéletes választás tehát a természetes összetevők, hatóanyagokban gazdag élelmiszerek, étrend-kiegészítők fogyasztása és a szabad levegőn való sport.

A Lava étrend-kiegészítő 7 olyan növényi összetevőt tartalmaz, melyek koncentrált formájuknak köszönhetően akár már kis mennyiségben is hozzájárulnak egészségünk fenntartásához, javulásához. A kellemes, friss ízű készítmény szinte doppingolja a szervezetet, feltölti energiával, és lendületet is ad.

Ugyanis fokozza az anyagcserét, sőt, megelőzi a hiánybetegségeket.

 

Összetevői:

Homoktövis velő: Több mint 190 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, megvan benne az omega zsírsavak teljes skálája. Természetes formája a szerotoninnak, mely ellensúlyozza a stressz hatásait. Ez a tibetiek által évszázadok óta szent gyümölcsként tisztelt növény, bővelkedik flavonoid- és fitotápanyagokban, melyek egészségvédő szerepe kiemelkedő.

Aloe vera kivonat: Nemcsak gyorsítja és normalizálja az anyagcserét, de regenerálja a bélbolyhokat, és tisztítja a felszívó felületet is.

Ananász sűrítmény: Csökkenti a vér savtartalmát, így segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának megőrzését, helyreállítását.

Birsalma sűrítmény: Erősíti az immunrendszert és jótékony hatással van a vérszegénységre, mivel számos vitamint, pektint és a tanint tartalmaz. Gazdag A-, B1-, B2-, B6- C-, E- és P-vitaminban, valamint ásványi anyagokban (vas, kalcium, kálium, foszfor, magnézium). Szintén egyedülálló a P-vitamin (citrintartalom) tartalma, ami megelőzheti, vagy segítheti a skorbut, illetve a vérzékenység gyógyulását és a koleszterinszintet is szabályozza.

Őszibarack sűrítmény: magnézium, kalcium, szelén és cink természetes forrása

Spirulina alga: klorofill és B12 vitamin tartalma kiemelkedő

Haematococcus pluvialis alga: Hatóanyaga az Astaxanthin, mely a legerősebb antioxidáns.

A készítmény nem tartalmaz hozzáadott cukrot.

 

Adagolás: naponta 2 x 20 g önmagában fogyasztva, vagy 150 ml vízben elkeverve
Összetevők Aktív hatóanyag Mennyiség egy termékben

(560 g)

összetevő tömege/ hatóanyag tömege

Mennyiség napi adagban (2x 20g)
Aloe vera kivonat 162,792 g 11628 mg
Ananászlé sűrítmény 140 g 10000 mg
Birsalmalé sűrítmény 112 g 8000 mg
Őszibaracklé sűrítmény 84 g 6000 mg
Homoktövis sűrítmény 56 g 4000 mg
Spirulina platensis algapor 3,36 g 240 mg
Kálium-szorbát 1,12 g 80 mg
C-vitamin Aszkorbinsav 560 mg 40 mg
Haematococcus pluvialis (2% astaxanthin) algapor Astaxanthin 168 mg/ 3,36 mg 12 mg/0,24 mg