Akció!

ZEOMINERAL Algeo étrend-kiegészítő 180db-os

13980 Ft

A ZEOMINERAL Algeo étrend-kiegészítő többféle algát tartalmazó, mikro alga alapú készítmény gombákkal, papayával, csipkével, szőlőmaggal, amlával valamint kiemelkedően fontos természetes asztaxantinnal.

Leírás

ZEOMINERAL Algeo étrend-kiegészítő 180 db

Többféle algát tartalmazó, mikro alga alapú készítmény gombákkal, papayával, csipkével, szőlőmaggal, amlával valamint kiemelkedően fontos természetes asztaxantinnal.

Összetevői:

  • Chlorella Vulgaris: Teljes értékű növényi fehérjét tartalmaz minden aminosavval, tehát beleértve mind a nyolc esszenciális aminosavat is. Az egyik legősibb előlény a földön. Gömb alakú mikroalga, kb. akkora, mint egy vörösvérsejt. A clorella a méregtelenítés szakértője. Stimulálja az immunrendszert, vitalizálja a sejteket, szabályozza a bélműködést, segíti az egészséges bélflórát fenntartani, enyhíti a gyulladást, a fekélyeket, és az allergiát.
  • Spirulina Platensis: Értékes fehérjéket, több mint 2000 enzimet, és vitaminokat tartalmaz (pl. a B- komplex vitamin teljes skáláját hordozza).
  • Lithothamnium Calcareum: Jelentősége magas kalciumtartalmában rejlik, amelyet tiszta, természetes, szerves formában tartalmaz.
  • Asztaxantin (Haematococcus Pluvialis alga kivonata): A természetben megtalálható legerősebb antioxidáns, mindazonáltal a sejtmembrán védelmében kimagasló szerepet játszik.
  • Csipkebogyó kivonat: Erősíti az immunrendszert, védi a sejteket és segíti lebontani a zsíros élelmiszereket.
  • Siitake gyógygomba: Része az egészséges táplálkozásnak, hiszen rendkívül alacsony a kalóriatartalma, nem tartalmaz zsírt, viszont tápanyagokban gazdag.
  • Ganoderma Lucidum: Javítja az állóképességet, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket.
  • Szőlőmag őrlemény kivonat: A szőlőmag őrlemény segíti az étkezési zsírok feldolgozását, ennek köszönhetően javítja a fogyókúrák hatékonyságát.
  • Papaya: Tartalmazza mindazokat az enzimeket, amelyek megkönnyítik a fehérjék, a szénhidrátok és a lipidek emésztését.
  • Amla: Az amla port az Emblica Officinalis fa gyümölcséből nyerik. Az indiai köszméte néven is ismert amla egy C-vitaminban kiemelkedően gazdag, ehető gyümölcs.

 

Sejttáplálás, sejtvédelem

A Spirulina Platensis és a Lithothamnium Calcareum algák rekordmennyiségű, több mint 4000 vitálanyaggal
táplálják a sejteket és a biológiai felszívódásuk egyedülálló (legmagasabb a szerves anyagok között). Szintén a föld első zöld élőlényei között tartják számon. Ez az apró, spirál alakú mikroalga fotoszintézissel a Nap energiáját tiszta táplálékká alakítja át. A spirulina az energiautánpótlás szakértője.

A természetes asthaxantint a leghatásosabb antioxidánsként ismerik, mely biztosítja a sejtek hatékony védelmét és  a Haematococcus Pluvialis alga kivonatából készül.

 

Nettó súly: 108g/180 db kapszula

Ha soha nem szedett algás készítményeket, akkor javasoljuk, hogy a napi adag harmadával vagy felével kezdje a termék fogyasztását 5-10 napig.

Ajánlott napi mennyiség/adag: 3×2 kapszula bő vízzel lenyelve.

Tápanyagok a napi adagban (6 kapszula)

Összetevők

Aktív összetevők

Mennyiség napi adagban

Spirulina platensis

1080 mg

Fehérje

594 mg

Klorofill-A

12,73 mg

Chlorellla vulgaris

450 mg

Fehérje

238,5 mg

Klorofill-A

11,25 mg

Ganoderma Lucidum kivonat

390 mg

Poliszaharid

78 mg

Emblica Officinalis por

300 mg

Lithotamnium Calcareum por

240 mg

Lentinula Edodes kivonat

180 mg

Poliszaharid

36 mg

Rosa Canina kivonat

120 mg

Haematococcus Pluvialis kivonat

90 mg

Astaxanthin

2,7 mg

Szőlőmag kivonat

90 mg

Proanthocyanidins

85,5 mg

Carica Papaya kivonat 10:1

60 mg