ZEOMINERAL Asta-Biloba étrend-kiegészítő

4190 Ft

A ZEOMINERAL Asta-Biloba étrend-kiegészítő hatékonyságát Astaxanthin növeli és teszi egyedivé.

Leírás

ZEOMINERAL Asta-Biloba étrend-kiegészítő 30 db

Ginkgo biloba, Citrus bioflavonoid, Astaxanthin tartalmú étrend-kiegészítő kapszula

Ginkgo Biloba : támogatja az agy működését, fokozza a memóriát, a kognitív funkciókat, biztosítja az egészséges véráramlást. Igazolt, hogy a ginkgo biloba képes megelőzni a stroke-ot, illetve a stroke utáni állapotból is segíti a gyógyulást. Továbbá a mentális egészségre is pozitív hatást gyakorol, a hangulatra is jó hatással van.
Citrus bioflavonoid : 4000 féle flavonoidot különböztetnek meg. Előnyeik: csökkenti a hajszálerek törékenységét, így megelőzhető vagy kezelhető a véraláfutás és az ödéma, lassítják az öregedési folyamatokat, antioxidáns hatásúak.
 Az Asta-Biloba kiemelkedően magas tartalmú Heszperidint (flavonoidot) tartalmaz, mely hiánytünetei a következők lehetnek: fejfájás, gyengeség, éjszakai lábgörcsök. Hozzájárul a kapillárisok és vénák egészségének javításához.
Hatékonyságát Astaxanthin növeli és teszi egyedivé. Antioxidáns, mely elősegíti az immunrendszer erősségének megőrzését.

 

Összetevők Aktív hatóanyag Mennyiség

1 kapszulában

 

NRV%
Ginkgo biloba kivonat 24% Flavon glikozidok

 

120 mg∕  28,8mg **
6 % Terpén lakton 120 mg/ 7,2 mg **
Citrus bioflavonoid

kivonat

Hesperidin 40%  100mg∕ 40 mg **
Haematococcus pluvialis alga Astaxanthin 2% 80 mg∕1,6 mg **
Adagolás: napi 1 kapszula
Figyelmeztetés:  Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.  A termék kisgyerek elől gondosan elzárva tartandó!
Nettó tömeg:  14,91 g (30 db  497 mg-os kapszula)